Vi udfører

Lind Byg er et alsidigt tømrerfirma, som udfører en bred vifte af tømreropgaver. Vi stræber altid efter at levere den bedste løsning, der opfylder vores kunders behov og ønsker. Her på siden kan du læse om nogle af de tømreropgaver, som vi oftest udfører.

Hvis du har brug for vores hjælp til en tømreropgave, er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Træterrasser i bløde og hårde træsorter

Træterrasser er en populær løsning til at skabe et udendørs opholdsrum. Træ er et naturligt og varmt materiale, som er med til at skabe en hyggelig atmosfære på terrassen. Lind Byg har bygget over 1000 m2 træterrasse i eksklusive træsorter som Ipé, Cumaru og Jatoba, og de mere prisvenlige alternativer som lærk, fyr og komposit.

På siderne herunder kan du finde mere information om de forskellige typer af træ.

Carport og garage

En carport eller garage kan både være praktisk og æstetisk, og vi sørger for at opføre den helt efter dine ønsker og behov. Vi hjælper også med valg af materialer og design, så du får en løsning, der passer perfekt til dit hjem.

garage

Få et gratis tilbud

Ring på tlf. 3134 6746 eller skriv til mail@lindbyg.dk og få et gratis og uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt. Kontakt os nu!

Udskiftning af vinduer

Vi tilbyder professionel udskiftning af vinduer, uanset om det er fordi dine gamle vinduer er utætte, beskadigede eller blot trænger til en opdatering.

Nye, energieffektive vinduer, kan reducere dit energiforbrug og forbedre din boligs komfort og udseende. Vi rådgiver dig gerne om valg af materialer, glastype og stilarter, så du får vinduer, der passer til dine behov og dit budget.

udskiftning-af-vinduer

Udskiftning af tag

Vi udskifter alle typer tag, herunder tegltag, eternittag og tagpap. Vi lægger stor vægt på miljørigtig deponering af det gamle tagmateriale og sikrer os, at alt affald behandles korrekt og genanvendes så vidt muligt.

Vi rådgiver også gerne om de bedste materialer og løsninger til dit tagprojekt med henblik på at maksimere levetiden.

tag-med-lister

Montering af nyt køkken eller badmiljø

Vi skaber den køkkenløsning, der passer til dine ønsker og behov, uanset om det drejer sig om udskiftning af inventar, montering af dit nye køkken, eller en gennemgribende ombygning. Vi er altid klar til at give rådgivning om de bedste materialer og løsninger til dit køkkenprojekt.