Træterrasse i hårdt træ

Med en træterrasse i hårdt træ opnår du et eksklusivt udseende – og et resultat, som du kan have glæde af i mange, mange år. På en varm sommerdag er der intet der slår fornemmelsen af at gå barfodet på en træterrasse.

Nogle af de mest populære træsorter til terrasser i hårdt træ er Cumaru, Jatoba, Bangkirai og Ipe. Disse træsorter er kendt for deres holdbarhed og naturlige skønhed, når overfladen med tiden patinerer til en sølvgrå nuance.

Hos Lind Byg har vi gennem årene lagt hundredevis kvadratmeter i de eksklusive hårde træsorter. Her på siden kan du blive klogere på, om en træterrasse i hårdt træ er det rette valg for dig, og se billeder fra forskellige projekter. 

 

Hvad er fordelene ved en træterrasse i hårdt træ?

Der er flere fordele ved at vælge en træterrasse i hårdt træ:

  • Holdbarhed: Hårdt træ er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed grundet tætheden i træet. Det kan derfor holde i mange år med den rette vedligeholdelse.

 

  • Naturlig skønhed: Hårdt træ har en naturlig skønhed og varme i træet. Overfladen veksler typisk mellem rødbrune og gullige brune nuancer. Med tiden vil disse blive grålige, hvis ikke de behandles med olie.

 

  • Styrke: Hårdt træ er stærkere og mere modstandsdygtig end blød træsorter, hvilket betyder, at det kan modstå tunge møbler og daglig brug, uden at bøje, knække eller blive beskadiget.

 

  • Let at vedligeholde: Hårdt træ kræver minimal vedligeholdelse. Regelmæssig rengøring og påføring af terrasseolie kan forlænge levetiden for terrassen.

Hvilken type træterrasse passer til dine omgivelser?

Med en træterrasse i hårdt træ er det kun fantasien der sætter grænser. 

Få det eksklusive look med træpropper i hårdt træ

Ved at bruge træpropper til at dække skruerne, kan du skabe et mere strømlinet og sammenhængende udseende på din træterrasse. 

Billeder af træterrasser i hårdt træ