Om LindByg - din lokale tømrer i Århus og omegn

Jeg har arbejdet som tømrer i mere end 20 år, og med min store passion for solidt håndværk og høj kvalitet i tømrerarbejdet, etablerede jeg i 2002 tømrerfirmaet Lind Byg. 

Siden da har jeg og mine samarbejdspartnere hos Lind Byg udført mange forskellige opgaver inden for tømrerfaget, herunder tilbygninger, renoveringer, træterrasser og carporte. 

Som tømrermester er det ikke blot vigtigt for mig at levere tømrerarbejde af høj kvalitet, men også at have et tæt samarbejde med mine kunder og være med dem igennem hele byggeprocessen. 

Jeg er altid klar med gode råd og vejledning, da jeg har opbygget en bred erfaring og viden inden for tømrerfaget gennem mange års arbejde.

Jeg er stolt af at kunne tilbyde mine kunder en pålidelig og kompetent samarbejdspartner, som kan rådgive og vejlede dem igennem hele byggeprocessen. 

Udover at udføre tømrerarbejdet selv, har jeg også et stort netværk af andre håndværkere, såsom murere, VVS’ere, malere og elektrikere, som kan indgå i samarbejdet og sikre et fuldendt resultat for kunden.

Lind Byg har base i Hørning midt imellem Århus og Skanderborg, og dækker hele Århus-området.